error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Advocatenkantoor Bruls of een andere mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van mediation bedrijven in de buurt van Nijmegen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Advocatenkantoor Bruls uit Nijmegen op de juiste plek.

Diensten

Zo spoedig als mogelijk is scheiden, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Nijmegen.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediators in de regio van Nijmegen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Advocatenkantoor Bruls
Branche
Mediation
KVK
09144804
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators