Advocatenkantoor Bruls is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een ruzie. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Nijmegen.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediators in de buurt van Nijmegen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Nijmegen.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Advocatenkantoor Bruls uit Nijmegen goed.