error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Advocatenkantoor Bos is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een conflict Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van Noordwijkerhout laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Advocatenkantoor Bos uit Noordwijkerhout goed.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Noordwijkerhout.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators in de buurt van Noordwijkerhout.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Advocatenkantoor Bos
Branche
Mediation
KVK
51411520
Bedrijfsvorm
Coöperatie
Oprichtingsdatum
01-12-2010
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators