Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Advocatenkantoor Berg een goede partner.

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Advocatenkantoor Berg uit Arnhem.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Advocatenkantoor Berg is een notaris kantoor uit Arnhem. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 59647078.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Advocatenkantoor Berg of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.