Advocaten- & Mediationpraktijk Klatter BV is een mediator die jou kan ondersteunen met een conflict. Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Veendam.

Taken

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder obstakels? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Veendam.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter helpen.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen je onderneming? Advocaten- & Mediationpraktijk Klatter BV uit Veendam verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Veendam.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.