Advocaatpraktijk Jouk Dijkstra is een mediation specialist die jou kan assisteren met een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Assen.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Assen.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Advocaatpraktijk Jouk Dijkstra uit Assen biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Assen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.