error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Advocaatpraktijk Jouk Dijkstra is een mediator die jou kan helpen met een onenigheid. Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van mediators in de buurt van Assen.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Advocaatpraktijk Jouk Dijkstra uit Assen goed.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Assen.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Assen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We werken samen met verscheidene partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Advocaatpraktijk Jouk Dijkstra
Branche
Mediation
KVK
01142354
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2006
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators