Adviepraktijk David & van Wezel is een mediation specialist die jou kan assisteren met een onenigheid. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Amsterdam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Adviepraktijk David & van Wezel uit Amsterdam op de juiste plek.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Amsterdam.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We werken samen met verscheidene partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!