Erachter komen wat Advanced Mediation - echtscheidingsbemiddeling- of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van mediators in de buurt van Arnhem.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Arnhem.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Advanced Mediation - echtscheidingsbemiddeling- uit Arnhem goed.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Arnhem.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.