error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adri Staal, Mediation en Coaching is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een conflict Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van mediators in de regio van Ermelo.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Adri Staal, Mediation en Coaching uit Ermelo goed.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Ermelo.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Ermelo.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Adri Staal, Mediation en Coaching
Branche
Mediation
KVK
65143353
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
22-01-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators