Erachter komen wat Adri Staal, Mediation en Coaching of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van mediators in de regio van Ermelo.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Ermelo.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Adri Staal, Mediation en Coaching uit Ermelo goed.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met mediators in de buurt van Ermelo.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met ondernemers in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.