error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adhesie Mediation Arnhem is een mediator die jou kan ondersteunen bij een conflict. Om passende kostenplaatjes in te zien van mediators in de regio van Arnhem laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met bemiddeling in de regio van Arnhem.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Diensten

Zo snel als het kan scheiden, zonder obstakels? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Arnhem.

Heb je een conflict met een ander? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Adhesie Mediation Arnhem uit Arnhem biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Adhesie Mediation Arnhem
Branche
Mediation
KVK
66525306
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators