error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Ad Metam of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van mediators in de buurt van Hengelo.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Ad Metam uit Hengelo goed.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Hengelo.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Hengelo.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Ad Metam
  • Jan Tinbergenstraat 274, 7559ST, Hengelo
  • 074-7508828
  • admetam.nl
Branche
Mediation
KVK
08141783
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators