Ad Metam is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een onenigheid. Om goede kostenplaatjes te ontvangen van mediators in de regio van Hengelo laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Ad Metam uit Hengelo verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Hengelo.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Hengelo.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze website. We werken samen met verschillende partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!