error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Actures Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Leiderdorp laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Actures Mediation uit Leiderdorp verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Leiderdorp.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Leiderdorp.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Actures Mediation
Branche
Mediation
KVK
28116116
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators