Actures Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een ruzie. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Leiderdorp.

Taken

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder obstakels? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Leiderdorp.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Heb je ruzie met een ander? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Actures Mediation uit Leiderdorp goed.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Leiderdorp.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.