error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Actoe Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van mediators in de regio van Almere.

Ben je met iemand in conflict? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Actoe Mediation uit Almere goed.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Almere.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Almere.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Actoe Mediation
Branche
Mediation
KVK
62871919
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-03-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators