error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Actania Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Naarden.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Actania Mediation uit Naarden goed.

Taken

Zo vlug als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Naarden.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Naarden.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We werken samen met partners in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Actania Mediation
Branche
Mediation
KVK
64322599
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
12-10-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators