error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Actania Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een ruzie. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van mediators in de omgeving van Naarden.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je onderneming? Actania Mediation uit Naarden verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Naarden.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Naarden.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We werken samen met bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Actania Mediation
Branche
Mediation
KVK
64322599
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
12-10-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators