error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Acta Mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een ruzie Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Amsterdam.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Acta Mediation uit Amsterdam goed.

Oplossingen

Zo snel als het kan scheiden, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Amsterdam.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet een hoop bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators in de buurt van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Acta Mediation
  • Zeilmakerstraat 37, 1013DJ, Amsterdam
  • 020-6260018
Branche
Mediation
KVK
34257304
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators