Meer informatie over wat Acta Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze website. We werken samen met partners in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Amsterdam.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen je onderneming? Acta Mediation uit Amsterdam biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.