Acta Advocaten is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Nijmegen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Acta Advocaten uit Nijmegen biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Nijmegen.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Nijmegen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!