error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Accent Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een conflict Om voor jou geschikte offertes te bekijken van mediators in Groningen laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Accent Mediation uit Groningen verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Groningen.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Groningen.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Accent Mediation
Branche
Mediation
KVK
02084499
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators