Weten wat Accent Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Groningen.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de regio van Groningen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Groningen.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Accent Mediation uit Groningen verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.