Schonewille & Schonewille Legal Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om goede offertes te bekijken van bemiddelaars in de regio van Rotterdam laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan scheiden, zonder hindernissen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Rotterdam.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Schonewille & Schonewille Legal Mediation uit Rotterdam goed.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators in de regio van Rotterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.