error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Abfiad Groep is een mediator die jou kan assisteren met een conflict Om passende offertes te bekijken van mediators in de buurt van 's-Gravenhage laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Abfiad Groep uit 's-Gravenhage op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Abfiad Groep
  • Rijswijkseweg 518T, 2516HT, 's-Gravenhage
  • 070-4150797
  • abfiad.nl
Branche
Mediation
KVK
27267098
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators