Ontdekken wat Abfiad Groep of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Abfiad Groep uit 's-Gravenhage verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!