Abelman Coaching en Mediation is een mediator die jou kan assisteren bij een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Almere.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Almere.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We doen zaken met ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Almere.

Heb je ruzie met een ander? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Abelman Coaching en Mediation uit Almere op de juiste plek.