error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Abelman Coaching en Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een conflict Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Almere laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Abelman Coaching en Mediation uit Almere verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Almere.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediators in de buurt van Almere.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Abelman Coaching en Mediation
  • Wisselweg 33, 1314CB, Almere
  • 036-5373001
  • abelman.nl
Branche
Mediation
KVK
39093035
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators