error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat ABC Consult of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van mediation bedrijven in de regio van Froombosch.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? ABC Consult uit Froombosch verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Froombosch.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediators in de regio van Froombosch.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de website. We werken samen met bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat altijd voorop!

ABC Consult
Branche
Mediation
KVK
58885374
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1992
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators