3xS mediation is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een ruzie. Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Rotterdam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect je dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Rotterdam.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je onderneming? 3xS mediation uit Rotterdam levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.