error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

2settle Mediators & Juristen is een bemiddelaar die jou kan helpen met een conflict Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Heerlen laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? 2settle Mediators & Juristen uit Heerlen verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Heerlen.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Heerlen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

2settle Mediators & Juristen
Branche
Mediation
KVK
70229198
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-12-2017
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators