error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

2Do Mediation is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een ruzie. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Zevenaar.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij 2Do Mediation uit Zevenaar op de juiste plek.

Oplossingen

Zo snel als het kan scheiden, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Zevenaar.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Zevenaar.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere industrie├źn. Klantbeleving staat altijd voorop!

2Do Mediation
Branche
Mediation
KVK
09188102
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
27-10-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators