error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

2Do Mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een ruzie Om goede offertes te bekijken van mediation bedrijven in de omgeving van Zevenaar laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij 2Do Mediation uit Zevenaar op de juiste plek.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Zevenaar.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Zevenaar.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

2Do Mediation
Branche
Mediation
KVK
09188102
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
27-10-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators