error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

2Divorce/Zorgeloosch is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de omgeving van Oosterbeek.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij 2Divorce/Zorgeloosch uit Oosterbeek goed.

Taken

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Oosterbeek.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Denk hierbij aan deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Oosterbeek.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat altijd voorop!

2Divorce/Zorgeloosch Scheiden
  • Wilhelminastraat 30, 2564CL, Oosterbeek
  • 06-54397887
  • 2divorce.nl
Branche
Mediation
KVK
64385809
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-10-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators