error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

2Divorce is een mediator die jou kan ondersteunen met een ruzie Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van mediators in de omgeving van Alkmaar laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je onderneming? 2Divorce uit Alkmaar verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Alkmaar.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Alkmaar.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

2Divorce
  • Rogier van der Weydestr 4, 5706NA, Alkmaar
  • 06-30738173
  • 2divorce.nl
Branche
Mediation
KVK
51880547
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-01-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators