error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

2Divorce is een mediator die jou kan ondersteunen bij een conflict. Om goede offertes te bekijken van mediation bedrijven in Alkmaar laat je jouw details achter in het formulier.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Alkmaar.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Oplossingen

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Alkmaar.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij 2Divorce uit Alkmaar op de juiste plek.

2Divorce Drenthe
Branche
Mediation
KVK
51880547
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-01-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators