error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

2D Ondernemers coaching & mediation is een mediation specialist die jou kan helpen met een conflict Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van mediators in de omgeving van De Bilt.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij 2D Ondernemers coaching & mediation uit De Bilt op de juiste plek.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks De Bilt.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van De Bilt.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We doen zaken met bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

2D Ondernemers coaching & mediation
Branche
Mediation
KVK
67181198
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators