Ontdekken wat 2D Ondernemers coaching & mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om goede offertes te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van De Bilt laat je jouw details achter in het formulier.

Taken

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van De Bilt.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Ben je met iemand in conflict? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? 2D Ondernemers coaching & mediation uit De Bilt verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators in de regio van De Bilt.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.