error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat 2Connect Arbeidskundig Advies of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes in te zien van mediation bedrijven in Drachten laat je jouw wensen achter in het formulier.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij 2Connect Arbeidskundig Advies uit Drachten op de juiste plek.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Drachten.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Drachten.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

2Connect Arbeidskundig Advies
Branche
Mediation
KVK
52384896
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-04-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators