Weten wat 2Connect Arbeidskundig Advies of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in Drachten laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Drachten.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Drachten.

Ben je met een ander in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? 2Connect Arbeidskundig Advies uit Drachten levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.