error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

2B/Secure Mediation is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een conflict. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Gulpen.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen je bedrijf? 2B/Secure Mediation uit Gulpen verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Gulpen.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook alleen met mediators in de regio van Gulpen.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende industrie├źn. Klantbeleving staat altijd voorop!

2B/Secure Mediation
Branche
Mediation
KVK
14116957
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-06-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators