Meer informatie over wat 2 Connect Mediation B.V. of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om passende offertes te ontvangen van mediation bedrijven in Drachten laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Drachten.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? 2 Connect Mediation B.V. uit Drachten biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Drachten.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.