Erachter komen wat 1 Door Mediation & Coaching of een andere mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van mediators in de buurt van Ulft.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij 1 Door Mediation & Coaching uit Ulft goed.

Taken

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Ulft.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediators in de regio van Ulft.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!