error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je op zoek naar mediation in Gennep?

Ben je voornemens om te scheiden? In dit geval kan een neutrale tussenpersoon uit de omgeving Gennep van toegevoegde waarde zijn. Scheiden met hulp van een mediator zorgt ervoor dat het scheiden gerieflijk verloopt. Gedurende een onenigheid in een liefdesverhouding, waarbij uit elkaar gaan de enige juiste uitweg is, zou goede mediation het geschil voor jullie kunnen oplossen. Dit zijn een paar zaken waar je naar kunt kijken als je mediation uitzoekt.

  • Verdeling van de eventuele schuld
  • Het in kaart brengen en toewijzen van spullen met sentimentele waarde
  • Kinderalimentatie
  • Ouderschapsplan samenstelling
  • Eventuele andere kind gerelateerde afspraken
  • Afwikkeling van de hypotheek
  • Afspraken over omgang
  • De spullen verdelen

Mensen vergeten soms dat mediation tevens bij andere uitdagingen kan helpen. Bijvoorbeeld; ruzie op de werkvloer, ruzie over zakelijke overeenkomsten, conflicten met de buren en ruzie over een erfenis. Lees hier meer over de betekenis van mediation.

Wat zijn de kosten van een mediator in Gennep?

Wat kost het, is wat je natuurlijk wilt weten. Offerte.nl helpt met het vinden van een betrouwbare mediator. Een mediator uit Gennep inhuren via Offerte.nl gaat snel. Dien je gegevens en wensen in op Offerte.nl en mediation bedrijven bij jou in de buurt zullen contact met je opnemen.

Een mediator voor het scheiden in Gennep

Er zijn een aantal focuspunten. Advocaten en mediators zijn niet hetzelfde. Een advocaat is erop gefocust de beste deal voor de partij waar zij voor werken te regelen. Het vinden van een passende oplossing is wat mediation doet. Mediation zorgt ervoor dat twee partijen weer met elkaar kunnen praten. Dan kunnen de ex-partners zich op de toekomst richten.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Nadat we goed uit elkaar zijn gegaan, verliep het in de mediation ook vlot. Ouderschapsplan hadden we al zelf ingevuld, fijn dat het nu op papier staat.

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Hele snelle reacties en duidelijke offertes

heel goed. werd heel snel contact met mij opgenomen en dat vond ik heel prettig

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen