error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je op zoek naar mediation in Eindhoven?

Zijn jullie van plan om uit elkaar te gaan? In dit geval kan een neutrale middelaar uit de omgeving Eindhoven een goede oplossing zijn. Uit elkaar gaan onder begeleiding van een mediator zorgt ervoor dat het proces gemakkelijker verloopt. Bij een conflictsituatie bij een stel, wanneer uit elkaar gaan de enige goede uitkomst biedt, zal een getraind mediator een uitkomst bieden. Dit zijn belangrijke zaken waar op gelet moet worden als je een mediator uitzoekt.

  • Verdeling schuld
  • Kinder alimentatie
  • Het afwikkelen van de hypotheek
  • Afspraken rondom visitatie
  • De verdeling inboedel
  • Het verdelen van de eigendommen met emotionele waarde
  • Ouderschapsplan
  • Andere kinder-gerelateerde afspraken

Vergeet niet dat mediation ook bij andere zaken kan helpen. Om een paar voorbeelden te geven; arbeidsconflicten, conflicten op de zaak, geschillen met de buren of familieruzie.

Wat gaat mediation in Eindhoven kosten?

Een vraag waar wij je mee kunnen helpen is; wat kan ik voor een factuur verwachten? Offerte assisteert je bij het vinden van een betrouwbare mediator. Een mediator in Eindhoven inhuren op Offerte.nl gaat snel. Vul je voorkeuren in op ons aanvraag formulier en wij brengen je in contact met mediation experts uit je regio.

Mediation als hulp bij de scheiding in Eindhoven

Je hebt enkele punten van aandacht die je moet weten Een mediator doet niet wat een advocaat doet. Een advocaat focust zich op de beste deal halen voor de client. Mediation is gericht op oplossingen. Een mediator brengt twee partijen naar elkaar toe. Op deze manier kan het proces vlug worden afgerond.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

prima, veel reacties gekregen op onze aanvraag

Goed. Snelle respons. Vanuit uw netwerk mediator aangesteld.

Geen toelichting

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

handig om zo op korte termijn de juiste mediator te vinden

Geen toelichting

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 30-03-2019 door een klant in Eindhoven

Wij gaan uit elkaar

Einde relatie ongehuwd met een koopwoning en samen 1 kind. Wat te doen met koopwoning en mogelijkheden om binnen een wijk waar school van zoon bevind een nieuwe woning te krijgen en welke maatregelen we moeten ondernemen wat voor beide partijen geschikt is.

Aangevraagd op 06-02-2019 door een klant in Eindhoven

Help ons met scheiden

Wij willen graag gaan scheiden. Wij zijn het hier beiden over eens en kunnen prima met elkaar overleggen. We hebben hetzelfde doel voor ogen, en dat is dat alles zo goed mogelijk moet verlopen voor de kinderen. Moeder neemt de hypotheek van het huidige huis over en zal vader uitkopen. De zorg voor de kinderen zal gelijkwaardig verdeeld worden, dus 50/50. Daarnaast willen we een bankrekening openen waar we maandelijks hetzelfde bedrag op storten voor de kosten van de sporten, kleding en hobbies van de kinderen.

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Eindhoven

Divorce mediation

I'm looking for legal counseling. My wife and I are both Romanian and we don't get good along anymore. I do not want to divorce but my wife doesn't want me in this relationship anymore. We have a son of 4 which is born here. I would like to schedule an appointment alone with you to find out what are my rights. Please indicate your hourly rate and possible a total estimation of divorce procedure. The entire procedure should be in English, both my wife and I can speak English well.

Aangevraagd op 17-08-2018 door een klant in Eindhoven

Zakelijke conflict

Zakelijk conflict, partijen staan achter mediation

Aangevraagd op 07-08-2018 door een klant in Eindhoven

getting divorces

We are an expat couple that is getting divorces in our own country but we want to reach some agreements until the process is done.

Aangevraagd op 01-08-2018 door een klant in Eindhoven

Mediator nodig bij echtscheiding

Echtscheidingsconflict, partijen staan achter mediation

Aangevraagd op 17-07-2018 door een klant in Eindhoven

Ongehuwd uit elkaar met kinderen

we gaan ongehuwd uit elkaar met kinderen.We zouden graag een ouderschapsplan willen opstellen om de samenlevingscontract te ontbinden.

Aangevraagd op 02-07-2018 door een klant in Eindhoven

Mediator

Mediator nodig echtscheiding Binnen Eindhoven aub en lage kosten hebben voorkeur.