error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Zoek je mediation in Duiven?

Ben je van plan om te scheiden? In dit geval zou een onbevoordeelde tussenpersoon uit de omgeving Duiven de oplossing zijn. Scheiden met behulp van een mediator waarborgt dat het scheiden gemakkelijk verloopt. Tijdens een onenigheid bij een stel, indien scheiden de enige goede uitweg lijkt te zijn, zal een getrainde mediator het conflict voor jullie kunnen oplossen. Dit zijn een paar punten waar op gefocust dient te worden bij het zoeken naar een mediator.

Verdeling rest-schuld, alimentatie voor de kinderen, hypotheek afwikkeling, visitatie afspraken, verdelen inboedel, inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan, het opstellen van het ouderschapsplan, en eventuele andere afspraken met betrekking tot de kinderen.

Wist je dat mediation ook bij andere zaken uitkomst beidt. Onder andere: ruzie op de werkvloer, problemen op de zaak, burenruzies of een familieconflict.

Mediation bij scheiden in Duiven

Er zijn een paar aandachtspuntendie je van te voren moet weten. Mediators en advocaten hebben andere doelen. Advocaten proberen de meest gunstige deal voor de partij waar zij voor werken uit te onderhandelen. Mediators willen juist een oplossing vinden. Een mediator brengt twee partijen naar elkaar toe. Daarna kunnen de ex-partners weer naar de toekomst kijken.

Wat gaat een mediator in Duiven kosten?

Je vraagt je af wat gaat dit ongeveer kosten? Offerte kan je van dienst zijn met het vinden van een goede mediator. Mediators in de buurt van Duiven vinden op Offerte.nl gaat eenvoudig. Dien je gegevens in op ons aanvraag formulier en mediators uit jouw buurt gaan contact opnemen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Hele snelle reacties en duidelijke offertes

Geen toelichting

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Goed en snelle terugkoppeling

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 28-06-2018 door een klant in Ouder-Amstel

Co ouderschap

Ik wil graag co-ouderschap, onze zoon woont 50% bij elke ouder. Er is een ouderschapsplan.