error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je op zoek naar een mediator in Dordrecht?

Ben je voornemens om te scheiden? Hier zou een onpartijdige tussenpersoon uit de omgeving Dordrecht een goede oplossing zijn. Uit elkaar gaan onder begeleiding van een mediator waarborgt dat het proces soepeler gaat. Bij een conflictsituatie in een liefdesverhouding, als uit elkaar gaan de enige goede uitweg lijkt te zijn, kan goede mediation een uitkomst bieden. Er zijn belangrijke punten waar op gefocust moet worden als je mediation uitzoekt.

De rest-schuld verdelen, kinder-alimentatie, de afwikkeling van de hypotheek, visitatie regeling, de inboedel inventariseren en verdelen, het in kaart brengen en toewijzen van spullen met sentimentele waarde, opstellen ouderschapsplan, en andere kind gerelateerde afspraken.

Weet dat mediation ook bij andere uitdagingen kan helpen. Een paar voorbeelden; arbeidsgeschillen, zakelijke onenigheid, burenruzies of problemen binnen de familie.

Mediation als hulp bij het scheiden in Dordrecht

Dit zijn een aantal aandachtspunten. Advocaten en mediators zijn niet hetzelfde. Een advocaat is erop gefocust de beste deal voor de wederpartij te onderhandelen. Mediators willen juist een oplossing vinden. Mediation zal helpen met het in kaart brengen van de middenweg. Hierdoor kan het proces snel worden geregeld.

Wat kost mediation in Dordrecht?

De vraag is nu; wat kost mediation? Offerte kan je ondersteunen bij het zoeken van een betrouwbare mediator. Een mediator in Dordrecht contacten via deze website is eenvoudig. Voer je keuzes in op onze website, mediation experts bij jou in de buurt zullen contact met je opnemen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Direct werd ik gebeld door meerdere mediators, en was de keuze welke snel gemaakt.

Goed en snelle terugkoppeling

Binnen enkele uren al meerdere telefonische reacties. Zeer positief!

Niks dan lof over Offerte.nl De mediator heeft ons uitstekend begeleid met het arbeidsconflict tussen mij en mijn werkgever.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 19-09-2018 door een klant in Dordrecht

Echtscheiding

Echtscheiding met kinderen en een koophuis

Aangevraagd op 30-07-2018 door een klant in Dordrecht

echtscheidings mediation ivm koophuis

echtscheidings mediation ivm koophuis, bezittingen en schulden, pensioen.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Mediation trends - brancherapport 2019
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer