error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je op zoek naar een mediator in Dordrecht?

Ben je voornemens om te scheiden? Hier zou een onpartijdige tussenpersoon uit de omgeving Dordrecht een goede oplossing zijn. Uit elkaar gaan onder begeleiding van een mediator waarborgt dat het proces soepeler gaat. Bij een conflictsituatie in een liefdesverhouding, als uit elkaar gaan de enige goede uitweg lijkt te zijn, kan goede mediation een uitkomst bieden. Er zijn belangrijke punten waar op gefocust moet worden als je mediation uitzoekt.

De rest-schuld verdelen, kinder-alimentatie, de afwikkeling van de hypotheek, visitatie regeling, de inboedel inventariseren en verdelen, het in kaart brengen en toewijzen van spullen met sentimentele waarde, opstellen ouderschapsplan, en andere kind gerelateerde afspraken.

Weet dat mediation ook bij andere uitdagingen kan helpen. Een paar voorbeelden; arbeidsgeschillen, zakelijke onenigheid, burenruzies of problemen binnen de familie.

Mediation als hulp bij het scheiden in Dordrecht

Dit zijn een aantal aandachtspunten. Advocaten en mediators zijn niet hetzelfde. Een advocaat is erop gefocust de beste deal voor de wederpartij te onderhandelen. Mediators willen juist een oplossing vinden. Mediation zal helpen met het in kaart brengen van de middenweg. Hierdoor kan het proces snel worden geregeld.

Wat kost mediation in Dordrecht?

De vraag is nu; wat kost mediation? Offerte kan je ondersteunen bij het zoeken van een betrouwbare mediator. Een mediator in Dordrecht contacten via deze website is eenvoudig. Voer je keuzes in op onze website, mediation experts bij jou in de buurt zullen contact met je opnemen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Binnen enkele uren al meerdere telefonische reacties. Zeer positief!

Na de aanvraag online zijn we direct heel goed benaderd. Heeft voor ons in dit geval super gewerkt.

Geen toelichting

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

prima, veel reacties gekregen op onze aanvraag

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 19-09-2018 door een klant in Dordrecht

Echtscheiding

Echtscheiding met kinderen en een koophuis

Aangevraagd op 30-07-2018 door een klant in Dordrecht

echtscheidings mediation ivm koophuis

echtscheidings mediation ivm koophuis, bezittingen en schulden, pensioen.