error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar mediation in Den Helder?

Ben je van plan om uit elkaar te gaan? In dit geval kan een onvooringenomen partij uit de omgeving Den Helder helpen. Scheiden met behulp van een mediator waarborgt dat de scheiding fijner gaat. Gedurende een conflictsituatie bij een stel, indien uit elkaar gaan de enige juiste oplossing lijkt, zou passende mediation het geschil voor je kunnen oplossen. Er zijn belangrijke zaken waar je op kunt letten als je mediation uitzoekt.

  • Verdeling rest-schuld
  • Inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan
  • Kinder-alimentatie
  • Het samenstellen van een ouderschapsplan
  • Eventuele andere kind gerelateerde afspraken
  • Het afwikkelen van de hypotheek
  • Visitatie afspraken
  • Verdeling van de inboedel

Weet dat een mediator ook voor andere uitdagingen in is te zetten. Onder andere: arbeidsconflicten, zakelijke problemen, burenruzies en familieconflicten.

Mediation als hulp bij een echtscheiding in Den Helder

Er zijn enkele aandachtspunten. Een mediator is geen advocaat. Advocaten zijn erop gefocust het meeste voor de partij waar zij voor werken te regelen. Bij een mediator draait het om bemiddeling. Een mediator zorgt dat er een geschikte oplossing kan komen waar alle betrokkenenbeide partijen tevreden mee kunnen zijn. Na afronding kunnen de betrokkenen focussen op de toekomst.

Hoeveel gaat een mediator in Den Helder kosten?

Je zult je afvragen; wat kost dit? Offerte.nl ondersteunt je met het kiezen van geschikte mediation. Een mediator in de buurt van Den Helder inhuren via deze website gaat eenvoudig. Voer je gegevens en voorkeuren in op Offerte.nl en wij zorgen ervoor dat mediation experts uit je regio contact met je zoeken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Allen hebben gereageerd. En dat is zeer positief.

Geen toelichting

Voldoende goede offertes gekregen, resultaat bereikt. Contact met medewerker echter dramatisch. Zij wilde een vraag stellen, maar accepteert niet dat het even niet uitkomt. Belt niet terug ook niet op verzoek van mij.

Geen toelichting

Snelle reactie na online aanvraag; binnen het uur verschillende berichten zowel telefonisch als per mail/whats app ontvangen.

Contact met voldoende aanbieders gekregen waardoor een keuze kunnen maken welke het best bij ons past.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 06-07-2018 door een klant in Den Helder

Koophuis en scheiden

Wij gaan scheiden. Maar hebben geen idee wat we precies moeten regelen. We hebben 2 kinderen (van 2 en 4). En een koophuis, getrouwd in gemeenschap van goederen. Ik hoor het graag.

Plaatsen