error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar mediation in Den Haag?

Willen jullie uit elkaar? Hier zou een onbevoordeelde vertrouwenspersoon uit de omgeving Den Haag de oplossing zijn. Uit elkaar gaan met behulp van een mediator waarborgt dat de scheiding gemakkelijk verloopt. Bij een conflictsituatie in een relatie, wanneer uit elkaar gaan de enige goede oplossing is, zal een mediator het geschil voor je kunnen oplossen. Dit zijn belangrijke punten waar je naar moet kijken als je een mediator uitzoekt.

De verdeling van de schuld, kinder-alimentatie, het afwikkelen van de hypotheek, visitatie, het verdelen van de boedel, het verdelen van de eigendommen met emotionele waarde, opstellen van een ouderschapsplan, en eventuele andere afspraken met betrekking tot de kinderen.

Wist je dat mediation tevens voor andere uitdagingen gebruikt kan worden. Een paar voorbeelden; ruzie op de werkvloer, zakelijke problemen, problemen met de buren en een familieconflict.

Mediation in Den Haag, wat kost dat?

Je zult je afvragen; wat kan ik voor een factuur verwachten? Offerte.nl kan je van dienst zijn bij het vinden van een geschikte mediator. Een mediator in Den Haag vergelijken via deze website gaat eenvoudig. Dien je wensen in via onze website, mediation experts bij jou in de buurt gaan contact opnemen.

Mediation bij een scheiding in Den Haag

Je hebt een aantal aandachtspunten waar je je bewust van moet zijn. Mediators en advocaten hebben niet hetzelfde beroep. Advocaten focussen zich op de beste deal krijgen voor degene die betaalt. Mediators gaat het juist om bemiddelen. Mediation zal helpen met het in kaart brengen van de middenweg. Hierdoor kan het proces vlug worden afgewikkeld.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Was goed en begrijp baar zeker een aanrader je word heel snel gebeld en netjes geholpen

Goed en snelle terugkoppeling

Geen toelichting

Geen toelichting

Snel en doeltreffend en ruime keuze om mediator te kiezen

Geen toelichting

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 05-02-2019 door een klant in Den Haag

Mediaton voor afspraken

Wij zijn al officeel gescheiden we willen alleen nu afspraken maken over de kinderen, alimentatie en hoe alles te regelen ,en dit vastleggen.

Aangevraagd op 19-10-2018 door een klant in Den Haag

Relationeel conlict

Voor een goede vriendin een oplossing zoekende die uit elkaar zijn, maar haar vriend wil niet meewerken. Ze hebben al geruime tijd een advocaat mijn vriendin ….. en ze hebben een zoontje

Aangevraagd op 15-10-2018 door een klant in Den Haag

Echtscheiding mediation

Gezien van 4 met twee kinderen, situatie verslechterd met de dag Mediation noodzakelijk.

Aangevraagd op 08-10-2018 door een klant in Den Haag

Herzien ouderschapsplan

Mijn ex en ik zijn uit elkaar. We waren niet getrouwd en hadden alleen een samenlevingscontract. Toentertijd hebben we een ouderschapsplan opgesteld voor onze drie kinderen. Mijn ex wil dit nu herzien, maar de communicatie verloopt zeer moeizaam. We zoeken een mediator die ons kan helpen het plan te herzien

Aangevraagd op 05-10-2018 door een klant in Den Haag

Scheiding met kinderen mediation

Zijn niet getrouwd, wel samenlevingsontract, samen een koophuis en samen twee kleine kinderen. We gaan uit elkaar, en er moeten zaken in goed overleg geregeld worden. Zowel op financieel vlak als voor de kinderen. En daarnaast verdeling van spullen en administratie etc. We wonen in Den Haag. Hierbij hebben we iemand nodig die ons helpt.

Aangevraagd op 23-09-2018 door een klant in Den Haag

Mediator echtscheiding

Echtscheiding, partijen staan achter mediation

Aangevraagd op 16-09-2018 door een klant in Den Haag

Mediation bij echtscheiding

gaat om echtscheiding

Aangevraagd op 11-09-2018 door een klant in Den Haag

De afwikkeling van de nalatenschap

De afwikkeling van de nalatenschap verloopt problematisch

Aangevraagd op 30-08-2018 door een klant in Den Haag

Mediation

Reeds jaren gescheiden. Co-ouderschap. Ouderschapsplan aanwezig. Vader is hertrouwd. Kinderen, in samenspraak, ingeschreven bij moeder daar zij alleenstaand is en hogere toelages ontvangt m.b.t. de kinderen. Onduidelijkheid over de termen verblijfskosten en verblijfoverstijgende kosten. Onenigheid over financieel bijdrage aan verzorging van de kinderen.

Aangevraagd op 14-08-2018 door een klant in Den Haag

Scheidingsmediator gezocht

Ik wil scheiden van mijn vrouw, Onderlinge verdeling ziet het er naar uit dat wij dat wij daar wel uit komen. mijn vrouw behoud ons koophuis en de auto, en ik heb een eigen bedrijf waar zij dan ook niets van zou willen hebben, De kinderen blijven bij hun moeder wonen en zullen soms bij mij langs komen voor 1 of meerdere dagen , Zou u ons een indicatie kunnen geven wat dit moet gaan kosten.

Aangevraagd op 24-07-2018 door een klant in Den Haag

Divorce

No children. Married in South Africa. Domicile -The Netherlands. Need to find a solution for division of property and partner alimony. Married for just over 3 years.

Aangevraagd op 18-07-2018 door een klant in Den Haag

Scheiding met twee kinderen

Scheiding met twee kinderen sinds twee jaar werk ik weer. 10 uurtjes per maand.

Aangevraagd op 18-07-2018 door een klant in Den Haag

Scheiding

Na een huwelijk van 13 jaar te hebben in belgie zou ik graag willen scheiden. Ondertussen ben ik al bijna 2 jaar weer in nederland maar de scheiding is nog steeds niet gebeurd. Mijn vraag is of ik de scheiding ook via nederland kan regelen? Alvast bedankt!

Aangevraagd op 05-07-2018 door een klant in Den Haag

Scheiding

Mijn vrouw en ik gaan scheiden. We hebben een koopwoning met overwaarde. We zoeken een oplossing om de overwaarde eerlijk te verdelen en dat mijn vrouw daar kan blijven wonen. Graag alles per mail zodat ik het naar mijn vrouw kan doorsturen.

Aangevraagd op 02-07-2018 door een klant in Den Haag

echtscheiding

Mediator nodig in echtscheiding