error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar mediation in Delfzijl?

Ben je van plan om uit elkaar te gaan? Hierbij kan een neutrale partner uit de omgeving Delfzijl een goede oplossing zijn. Scheiden onder toezicht van een mediator kan ervoor zorgen dat het scheiden soepel gaat. Tijdens een geschil in een liefdesverhouding, indien scheiden de enige juiste uitweg biedt, zal de juiste mediation een oplossing zijn. Dit zijn belangrijke zaken waar je naar moet kijken als je mediation uitzoekt.

Het samenstellen van een ouderschapsplan, verdeling van de inboedel, afspraken rondom visitatie, verdeling van de eventuele schuld, kinder-alimentatie, hypotheek afwikkelen, het verdelen van de eigendommen met emotionele waarde en andere kinder-gerelateerde afspraken.

Weet dat mediation tevens voor andere uitdagingen gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld: arbeidsconflicten, ruzie over zakelijke overeenkomsten, ruzie met de buren en ruzie over een erfenis.

Hoeveel kost een mediator in Delfzijl?

Wat gaat dit ongeveer kosten, is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Offerte.nl kan je helpen met het kiezen van een ervaren mediator. Een mediator in de buurt van Delfijl vinden via deze website gaat snel. Dien je gegevens in op Offerte.nl en wij brengen je in contact met mediators bij jou uit de regio.

Mediation om te helpen bij een scheiding in Delfzijl

Dit zijn een paar focuspunten waar je je bewust van moet zijn. Een advocaat heeft andere doelen dan een mediator. Advocaten zijn erop gefocust de beste deal voor de opdrachtgever te regelen. Bij een mediator draait het altijd om samen tot een oplossing komen. Mediation zorgt ervoor dat twee partijen weer met elkaar kunnen praten. Dan kunnen de ex-partners zich op de toekomst richten.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Na de aanvraag online zijn we direct heel goed benaderd. Heeft voor ons in dit geval super gewerkt.

heel goed. werd heel snel contact met mij opgenomen en dat vond ik heel prettig

Prima. Snelle reactie van 4 bedrijven die hun offerte aanbieden. Geen verdere spam.

Heel goed.

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen