error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar mediation in Delft?

Wil jij scheiden? Hier kan een onvooringenomen bemiddelaar een goede oplossing zijn. Uit elkaar gaan met behulp van een mediator Delft kan ervoor zorgen dat het proces soepel gaat. Tijdens een onenigheid in een relatie, waarbij uit elkaar gaan de enige goede oplossing biedt, zal een mediator met de juiste kennis het probleem voor je kunnen oplossen. Dit zijn een paar punten waar op gefocust dient te worden bij het zoeken naar een mediator.

Opstellen van een ouderschapsplan, inboedel verdelen, visitatie afspraken, verdeling van de eventuele schuld, kinder alimentatie, afwikkeling van de hypotheek, het spullen met emotionele waarde verdelen en andere regelingen over de voogdij.

Vergeet niet dat mediation ook bij andere uitdagingen kan helpen. Een paar voorbeelden; onenigheid tussen werknemer en werkgever, conflicten op de zaak, problemen met de buren en problemen binnen de familie.

De kosten van een mediator in Delft

Wat kost mediation, is de vraag. Offerte ondersteunt je graag bij het kiezen van een goede mediator. Een mediator in Delft contacten via deze site gaat snel. Voer je gegevens en wensen in via onze site, mediation bedrijven die in jouw regio actief zijn gaan contact met je opnemen.

Mediation om te helpen bij de scheiding in Delft

Er zijn een paar aandachtspunten die je moet weten Het is niet zo dat een mediator een advocaat is. Een advocaat is erop gefocust het beste voor de wederpartij te krijgen. Mediation is gericht op oplossingen. Een mediator zorgt dat er een geschikte oplossing kan komen waar alle betrokkenenbeide partijen akkoord mee gaan mee kunnen zijn. Daarna kunnen de exen weer naar de toekomst kijken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

heel goed. werd heel snel contact met mij opgenomen en dat vond ik heel prettig

Geen toelichting

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Geen toelichting

handig om zo op korte termijn de juiste mediator te vinden

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 05-02-2019 door een klant in Zaanstad

Dit is een lastige situatie

Mijn vriendin heeft aangegeven te willen stoppen met onze relatie. Ik heb hier niet voor gekozen. Wij hebben samen zoon Mees van bijna 3 jaar oud (april 2019). We hebben beiden een vaste baan en een gezamenlijk koophuis sinds augustus 2014 waar ik financieel meer geld in heb zitten incl schenking van mijn ouders. Huis is nog niet getaxeerd. Vriendin gaat tijdelijk bij haar ouders wonen en ondertussen opzoek naar een huurhuis. Onze zoon zal om de week bij mij zijn. Ik wil er alles aan doen om met mijn zoon in ons eigen huis te blijven zodat zijn veilige omgeving blijft behouden en al onze inspanningen en kosten aan het huis niet verloren gaan. We proberen zoveel mogelijk zelf te doen maar lopen vast in de volgorde van uit te voeren zaken. We hebben een voorbeeld co ouderschapsplan gedownload en vullen deze beiden in om naast elkaar te leggen. Ik wil graag weten welke werkzaamheden kunnen worden verricht voor ons en tegen welk uurtarief en de daarbij in te schatten tijd of uren die daarvoor nodig zijn. Vanwege de emotionele beladenheid liefst contact per mail.

Aangevraagd op 18-10-2018 door een klant in Zaanstad

Echtscheiding met kinderen

Wij willen scheiden (geregistreerd partnerschap). We hebben 2 kinderen en we hebben een conflict over het hoofdadres, pensioen, Ouderschapsplan, alimentatie, koopwoning, etc.

Aangevraagd op 17-09-2018 door een klant in Zaanstad

Echtscheiding

Echtscheiding mediation

Aangevraagd op 17-09-2018 door een klant in Zaanstad

Ouderschapsplan mediator

Wij zijn uit elkaar sinds februari en willen nu graag een ouderschapsplan op papier hebben. Ons kinds is 8 jaar oud.

Aangevraagd op 10-09-2018 door een klant in Zaanstad

Echtscheiding met kinderen

2 kinderen, 10 en 13 jaar. Man wil niet meewerken

Aangevraagd op 27-08-2018 door een klant in Zaanstad

Mediation huwelijkse voorwaarden

Voorafgaand een mediation overeenkomst laten opstellen en aan huwelijkse voorwaarden laten toevoegen nu we nog gelukkig getrouwd zijn.

Aangevraagd op 14-08-2018 door een klant in Zaanstad

Duurzaam scheiden

Duurzaam scheiden ivm kosten verplichte bijdrage CAK

Aangevraagd op 11-07-2018 door een klant in Zaanstad

Mediation

Verdeling maken en huis verkopen Geen telefonisch contact alleen prijs opgaaf