error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar mediation in Breda?

Zijn jullie aan het plannen om uit elkaar te gaan? In dit geval zou een neutrale partner uit de omgeving Breda helpen. Uit elkaar gaan onder begeleiding van een echtscheiding mediator waarborgt dat het proces gemakkelijker verloopt. Tijdens een geschil in een relatie, waarbij uit elkaar gaan de enige goede oplossing lijkt, zal een mediator met relevante kennis verlossing zijn. Dit zijn belangrijke zaken waar je naar moet kijken bij het zoeken naar een mediator.

De rest-schuld verdelen, kinderalimentatie, hypotheek afwikkelen, afspraken rondom visitatie, de verdeling inboedel, het spullen met emotionele waarde verdelen, het samenstellen van een ouderschapsplan, en andere afspraken die betrekking hebben op de kinderen.

Mensen vergeten soms dat mediation tevens voor andere zaken in is te zetten. Een paar voorbeelden; arbeidsgeschillen, zakelijke onenigheid, ruzie met de buren of ruzie over een erfenis.

Een mediator voor een echtscheiding in Breda

Je hebt een aantal belangrijke punten waar je van op de hoogte moet zijn. Een mediator doet niet hetzelfde als een advocaat. Een advocaat is erop gefocust het meeste voor de partij waar zij voor werken te regelen. Mediation staat voor samen tot een oplossing komen. Een mediator zorgt dat er een geschikte oplossing kamt waar alle betrokkenenbeide partijen akkoord mee gaan mee kunnen zijn. Op die manier kan het proces vlug geregeld worden.

Wat gaat een mediator in Breda kosten?

Wat kost het, zul je je afvragen. Offerte ondersteunt je bij het uitzoeken van een ervaren mediator. Een mediator in Breda inhuren op Offerte.nl gaat vlot. Voer je voorkeuren in via ons aanvraagformulier, wij zorgen ervoor dat mediation bedrijven die in jouw regio actief zijn contact met je zoeken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Snelle reactie na online aanvraag; binnen het uur verschillende berichten zowel telefonisch als per mail/whats app ontvangen.

Binnen enkele uren al meerdere telefonische reacties. Zeer positief!

Geen toelichting

handig om zo op korte termijn de juiste mediator te vinden

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 23-10-2018 door een klant in Breda

Echtscheiding mediator

Betreft scheiding; moet wel in goed overleg lukken; daarom via mediation; 2 kinderen en getrouwd

Aangevraagd op 17-08-2018 door een klant in Breda

Arbeidsconflict werkgever en werknemer

In opdracht van de ARBO dienst dienen werkgever en nemer mediation te gebruiken ten einde een conflict op te lossen. Werknemer is overspannen en werkgever wil meer duidelijkheid en afscheid nemen of reintegratie, maar werknemer had al gezegd te willen gaan solliciteren voor hij ziek werd

Aangevraagd op 15-08-2018 door een klant in Breda

Mediator nodig

De hulp van de mediator is nodig voor het regelen van de praktische zaken. Niet zozeer voor het bespreken van de aanleiding van de scheiding.

Aangevraagd op 08-08-2018 door een klant in Breda

Ontbinden samenlevingscontract

ontbinden van een samenlevingscontract. ouderschapsplan voor 1 kind (11 jaar)

Aangevraagd op 26-07-2018 door een klant in Breda

arbeidsconflict

Een kapster werkzaam in de kapperszaak is zwanger en heeft van het begin af aan haar collega's aangegeven dat , als het haar niet zint ze de ziekte wet in zou gaan. Dit heeft ze ook gedaan. Vervolgens met veel problemen en overleg loopt steeds uit in andere beleving van haar als van de anderen medewerkers en werkgever. In de eerste instantie is ze de ziektewet ingegaan omdat ze veel last van overgeven had. Nu geeft ze bij de arbo arts aan dat het werkgerelateerde stress is en dat is niet goed voor de ongeboren baby. Arbo adviseert nu mediation

Aangevraagd op 02-07-2018 door een klant in Breda

Mediator omgangsregeling

Ik ben opzoek naar een mediator die in staat is een omgangsregeling naar draagkracht te maken voor mijn dochters. De mondelinge afspraken tussen mij en mijn ex-partner verlopen niet naar ieders tevredenheid.

Aangevraagd op 03-05-2018 door een klant in Breda

relatie conflict

Mijn man en ik hebben een conflict met onze zoon en zijn vrouw mbt hun baby. We begrijpen elkaar niet als we uitleg proberen te geven over enkele onderwerpen.