error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Een mediator in Bergen op Zoom?

Wil jij uit elkaar gaan? En kom je uit de omgeving Bergen op Zoom? Hier kan een onafhankelijke tussenpersoon de oplossing zijn. Uit elkaar gaan met begeleiding van een mediator kan ervoor zorgen dat het proces soepel verloopt. Gedurende een conflict bij een koppel, als uit elkaar gaan de enige juiste uitkomst is, zal een mediator met de juiste bekwaamheid hulp bieden. Dit zijn een paar punten waar je op moet letten bij het zoeken naar een mediator.

De rest-schuld verdelen, kinder-alimentatie, het afwikkelen van de hypotheek, afspraken met betrekking op de omgang, inboedel verdelen, inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan, een goed ouderschapsplan, en andere kind gerelateerde afspraken.

Weet dat een mediator ook bij andere uitdagingen uitkomst beidt. Om een paar voorbeelden te geven; arbeidsconflicten, ruzie over zakelijke overeenkomsten, ruzie met de buren en problemen binnen de familie.

Een mediator voor het scheiden in Bergen op Zoom

Je hebt een aantal belangrijke zaken waar je van op de hoogte moet zijn. Een advocaat heeft andere doelen dan een mediator. Een advocaat probeert de beste deal voor de wederpartij te onderhandelen. Mediation is gericht op oplossingen. Een mediator kan voor de gulden middenweg zorgen. Hierdoor kan het proces vlug worden geregeld.

Mediation in Bergen op Zoom, wat kost dat?

Wat kost mediation, is wat je natuurlijk wilt weten. Offerte.nl kan je ondersteunen bij het kiezen van goede mediation. Een mediator in Bergen op Zoom vergelijken op Offerte.nl gaat vlot. Voer je voorkeuren in via onze site en mediation bedrijven uit je regio zullen contact met je opzoeken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Nadat we goed uit elkaar zijn gegaan, verliep het in de mediation ook vlot. Ouderschapsplan hadden we al zelf ingevuld, fijn dat het nu op papier staat.

Geen toelichting

Na conflict met mijn aannemer, heb ik door hulp met de mediator een schikking kunnen treffen.

Arbeidsconflict met mijn werkgever. Ik had een mediator nodig. Gelukkig werd ik meteen gebeld door verschillende mediators.

Prima. Snelle reactie van 4 bedrijven die hun offerte aanbieden. Geen verdere spam.

We werken nog niet zo lang met Offerte.nl, maar de ervaring tot nu toe is heel positief. Goede service, geen verborgen kosten en nu al nieuwe klanten!

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 12-09-2018 door een klant in Bergen op Zoom

Echtscheiding

Met mijn ex vrouw kan ik heel moeilijk communiceren. Hierdoor hebben wij vaak onenigheid en komen wij er niet uit. Terwijl we toch een kind samen hebben op te voeden.

Aangevraagd op 23-07-2018 door een klant in Bergen op Zoom

Graag mediation en advies omtrent uitkopen ex-partner

Graag mediation en advies omtrent uitkopen ex-partner, kinderalimentatie en fiscale gevolgen. We doen graag zoveel mogelijk zelf.

Aangevraagd op 17-07-2018 door een klant in Bergen op Zoom

Advies mediation

Advies over verkoop woning of kan 1 van ons er blijven wonen ? alimentatie kinderen