error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar een mediator in Bedum?

Ben je voornemens om te scheiden? En kom je uit de omgeving Bedum? Hierbij zou een onvooringenomen partner helpen. Uit elkaar gaan onder toezicht van een mediator zorgt ervoor dat het scheiden fijner verloopt. Bij een onenigheid in een liefdesverhouding, indien uit elkaar gaan de enige juiste uitkomst lijkt, kan een mediator met veel ervaring het conflict voor jullie kunnen oplossen. Dit zijn belangrijke zaken waar op gelet dient te worden als je mediation uitzoekt.

Verdeling van de eventuele schuld, kinderalimentatie, hypotheek afwikkelen, visitatie regeling, de verdeling inboedel, sentimentele spullen verdelen, het opstellen van het ouderschapsplan, en andere afspraken die betrekking op de kinderen hebben.

Wist je dat een mediator tevens voor andere zaken gebruikt kan worden. Een paar voorbeelden; arbeidsconflicten, ruzie over zakelijke overeenkomsten, ruzie met de buren en familieconflicten.

Mediation als hulp bij de scheiding in Bedum

Je hebt een paar aandachtspunten. Het beroep advocaat is niet hetzelfde als mediator. Advocaten zijn erop gefocust het meest gunstige voor de client uit de zaak te halen. Mediation is gericht op oplossingen. Mediation brengt partijen bij elkaar. Als dat is afgerond kunnen de partijen.

Wat zijn de kosten van een mediator in Bedum?

Hoeveel gaat dit kosten, is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Offerte kan je helpen met het zoeken van goede mediation. Een mediator in de buurt van Bedum contacten via Offerte.nl is eenvoudig. Voer je gegevens en voorkeuren in via ons formulier, mediators uit je regio gaan contact opnemen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Goed. Snelle respons. Vanuit uw netwerk mediator aangesteld.

Geen toelichting

Snel en doeltreffend en ruime keuze om mediator te kiezen

Was goed en begrijp baar zeker een aanrader je word heel snel gebeld en netjes geholpen

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen
Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Mediation trends - brancherapport 2019
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
Flitsscheiding 2019: hoe snel kun je scheiden?
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer