error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wil je mediation in Asten?

Willen jullie uit elkaar? Hierbij zou een onpartijdige partij uit de omgeving Asten van toegevoegde waarde zijn. Uit elkaar gaan onder toezicht van een mediator zorgt ervoor dat de scheiding soepeler gaat. Tijdens een geschil bij een koppel, als scheiden de enige goede uitkomst is, zal een getrainde mediator het conflict voor je kunnen oplossen. Dit zijn een paar zaken waar je naar moet kijken als je mediation uitzoekt.

  • De verdeling van de schuld
  • Alimentatie voor de kinderen
  • Het afwikkelen van de hypotheek
  • Afspraken rondom visitatie
  • De boedel verdelen
  • De verdeling van de spullen met emotionele waarde
  • Het samenstellen van een ouderschapsplan
  • Andere afspraken die betrekking op de kinderen hebben

Vergeet niet dat een mediator ook bij andere uitdagingen helpt. Bijvoorbeeld; arbeidsgeschillen, ruzie over zakelijke overeenkomsten, burenruzies en erfeniskwesties.

Wat zijn de kosten van mediaton in Asten?

Wat kost dit, is de volgende vraag. Offerte kan je ondersteunen met het kiezen van een goede mediator. Een mediator uit Asten zoeken via deze website gaat vlot. Vul je voorkeuren in op onze website en mediation experts uit jouw buurt zullen contact met je opzoeken.

Mediation bij de scheiding in Asten

Er zijn een aantal belangrijke zaken. Het is niet zo dat een mediator een advocaat is. De aandacht is bij een advocaat gevestigd op het meeste eruit halen voor de partij die hen inhuurt. In het geval van mediation gaat het over bemiddeling. Mediation zorgt ervoor dat twee partijen weer met elkaar kunnen praten. Op die manier kan het proces in rap tempo geregeld worden.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Goede ervaring, we kregen gelijk bericht. En waren er al snel uit.

Arbeidsconflict met mijn werkgever. Ik had een mediator nodig. Gelukkig werd ik meteen gebeld door verschillende mediators.

Goed. Snelle respons. Vanuit uw netwerk mediator aangesteld.

Voldoende goede offertes gekregen, resultaat bereikt. Contact met medewerker echter dramatisch. Zij wilde een vraag stellen, maar accepteert niet dat het even niet uitkomt. Belt niet terug ook niet op verzoek van mij.

Geen toelichting

Goed en snelle terugkoppeling

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen