error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Een mediator in Assen?

Zijn jullie van plan om uit elkaar te gaan? En komen jullie uit de omgeving Assen? Hier zou een onpartijdige partner het proces versoepelen. Uit elkaar gaan met hulp van een mediator waarborgt dat de echtscheiding gemakkelijker verloopt. Bij een conflictsituatie in een liefdesverhouding, waarbij scheiden de enige juiste uitweg is, zal een mediator met relevante bekwaamheid een oplossing zijn. Dit zijn een aantal zaken waar je op kunt letten als je mediation uitzoekt.

  • De boedel verdelen
  • Het spullen met emotionele waarde verdelen
  • Opstellen van een ouderschapsplan
  • Eventuele andere kind gerelateerde afspraken
  • Afspraken rondom visitatie
  • Afwikkeling van de hypotheek
  • Kinder-alimentatie
  • Verdeling schuld

Weet dat mediation tevens voor andere problemen in is te zetten. Onder andere: arbeidsgeschillen, zakelijke onenigheid, conflicten met de buren en familieruzie.

Wat kost mediation in Assen?

De vraag is nu; wat gaat mediation kosten? Offerte.nl kan je ondersteunen bij het uitzoeken van goede mediation. Een mediator in Assen contacten via Offerte.nl is makkelijk. Vul je voorkeuren in op onze website en mediation bedrijven uit je regio gaan contact met je opnemen. Lees hier meer over hoeveel scheiden kost.

Mediation bij scheiden in Assen

Je hebt een paar belangrijke zaken waar je je bewust van moet zijn. Een mediator is absoluut geen advocaat. Advocaten proberen het meest gunstige voor de partij waar zij voor werken te regelen. Bij mediation gaat het juist over er samen uit komen. Een mediator zorgt dat er een geschikte oplossing kan komen waar alle betrokkenenbeide partijen akkoord mee gaan mee kunnen zijn. Als dat is afgerond kunnen de partijen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Allen hebben gereageerd. En dat is zeer positief.

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Geen toelichting

Niks dan lof over Offerte.nl De mediator heeft ons uitstekend begeleid met het arbeidsconflict tussen mij en mijn werkgever.

Snel en doeltreffend en ruime keuze om mediator te kiezen

Hele snelle reacties en duidelijke offertes

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen