error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar mediation in Arnhem?

Ben jij voornemens om te scheiden? In dit geval kan een onpartijdige tussenpersoon een goede oplossing zijn. Uit elkaar gaan onder toezicht van een mediator kan ervoor zorgen dat het uit elkaar gaan soepel gaat. Gedurende een onenigheid in een relatie, indien uit elkaar gaan de enige goede uitkomst lijkt, kan een bedreven mediator verlossing bieden. Dit zijn belangrijke zaken waar je op moet letten als je een mediator uitzoekt.

  • Verdeling inboedel
  • Het spullen met emotionele waarde verdelen
  • Opstellen ouderschapsplan
  • Andere afspraken over de voogdij van de kinderen
  • Afspraken rondom visitatie
  • Hypotheek afwikkelen
  • Kinder-alimentatie
  • De rest-schuld verdelen

Wist je dat een mediator tevens bij andere uitdagingen helpt. Onder andere: problemen met de arbeidsrelatie, zakelijke ruzie, buren die problemen veroorzaken of familieruzie.

Mediation voor de scheiding in Arnhem

Dit zijn enkele punten van focus waar je je bewust van moet zijn. Mediators zijn geen advocaten. Een advocaat focust zich op het meeste eruit halen voor de partij die hen inhuurt. Het vinden van een passende oplossing is wat mediation doet. Een mediator brengt twee partijen naar elkaar toe. Op deze manier kan het proces snel worden geregeld.

Wat gaat een mediator in Arnhem kosten?

Wat kost dit, is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Offerte.nl kan je ondersteunen bij het vinden van een ervaren mediator. Een mediator in Arnhem zoeken via Offerte.nl is eenvoudig. Vul je keuzes in op ons aanvraag formulier, wij brengen je in contact met mediation bedrijven uit jouw buurt.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Direct werd ik gebeld door meerdere mediators, en was de keuze welke snel gemaakt.

Goede ervaring. Ik kreeg al snel meerdere relevante offertes

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Voldoende goede offertes gekregen, resultaat bereikt. Contact met medewerker echter dramatisch. Zij wilde een vraag stellen, maar accepteert niet dat het even niet uitkomt. Belt niet terug ook niet op verzoek van mij.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen
Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Mediation trends - brancherapport 2019
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Flitsscheiding 2019: hoe snel kun je scheiden?
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer