error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar een mediator in Appingedam?

Willen jullie uit elkaar? Hier kan een onafhankelijke partij helpen. Scheiden onder toezicht van een mediator kan ervoor zorgen dat het uit elkaar gaan fijner verloopt. Bij een conflict bij een koppel, indien uit elkaar gaan de enige goede uitweg lijkt te zijn, zou een getraind mediator het geschil voor jullie kunnen oplossen. Dit zijn belangrijke punten waar op gelet dient te worden bij het zoeken naar een mediator.

  • De verdeling van de schuld
  • Kinderalimentatie
  • Hypotheek afwikkelen
  • Omgangsafspraken
  • Verdeling van de inboedel
  • Sentimentele spullen verdelen
  • Het ouderschapsplan
  • Andere voogdij gerelateerde afspraken

Wist je dat mediation tevens voor andere problemen gebruikt wordt. Onder andere; problemen met de werkgever of werknemer, zakelijke conflicten, buren die problemen veroorzaken en een familieconflict.

Mediation bij de scheiding in Appingedam

Er zijn een aantal focuspunten. Het is niet zo dat een mediator een advocaat is. Een advocaat is erop gefocust het beste voor de opdrachtgever uit de zaak te halen. Een mediator draait het om samen komen. Mediation zal helpen met het in kaart brengen van de middenweg. Na afronding kunnen beide partijen.

De kosten van een mediator in Appingedam

Wat je natuurlijk wilt weten; wat gaat mediation kosten? Offerte.nl ondersteunt je met het zoeken van een goede mediator. Een mediator uit Appingedam zoeken via onze website gaat vlot. Vul je gegevens en wensen in op ons aanvraag formulier, wij zorgen ervoor dat mediation bedrijven bij jou uit de regio contact zoeken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Prima. Snelle reactie van 4 bedrijven die hun offerte aanbieden. Geen verdere spam.

Voldoende goede offertes gekregen, resultaat bereikt. Contact met medewerker echter dramatisch. Zij wilde een vraag stellen, maar accepteert niet dat het even niet uitkomt. Belt niet terug ook niet op verzoek van mij.

Arbeidsconflict met mijn werkgever. Ik had een mediator nodig. Gelukkig werd ik meteen gebeld door verschillende mediators.

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Geen toelichting

Goede ervaring. Ik kreeg al snel meerdere relevante offertes

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen