error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar mediation in Apeldoorn?

Zijn jullie aan het plannen om te scheiden? Hierbij kan een onpartijdige tussenpersoon uit de omgeving Apeldoorn helpen. Uit elkaar gaan onder begeleiding van een mediator kan ervoor zorgen dat het uit elkaar gaan gemakkelijker gaat. Bij een geschil bij een koppel, wanneer scheiden de enige goede oplossing biedt, zal goede mediation hulp zijn. Er zijn belangrijke punten waar je op moet letten bij het zoeken naar een mediator.

  • De verdeling van de schuld
  • Het verdelen van de eigendommen met emotionele waarde
  • Kinder-alimentatie
  • Het samenstellen van een ouderschapsplan
  • Eventuele andere kind gerelateerde afspraken
  • Hypotheek afwikkeling
  • Omgangsafspraken
  • Inboedel verdelen

Mensen vergeten soms dat een mediator ook bij andere zaken helpt. Een paar voorbeelden; arbeidsconflicten, zakelijke problemen, problemen met de buren of problemen binnen de familie.

De kosten van een mediator in Apeldoorn

Hoeveel gaat dit kosten, zul je je afvragen. Offerte kan je helpen met het zoeken van betrouwbare mediation. Mediators in de buurt van Apeldoorn vinden via deze website gaat snel. Dien je keuzes in via ons aanvraagformulier en wij zorgen ervoor dat mediators die in jouw regio actief zijn contact met je opnemen.

Een mediator bij een echtscheiding in Apeldoorn

Dit zijn een paar punten van aandacht die je van te voren moet weten. Mediators zijn geen advocaten. Advocaten proberen het meest gunstige voor hun client te krijgen. Een mediator gaat het om er samen uit komen. Mediation zorgt ervoor dat twee partijen weer met elkaar kunnen praten. Daarna kunnen de ex-partners weer naar de toekomst kijken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Binnen enkele uren al meerdere telefonische reacties. Zeer positief!

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Goed en snelle terugkoppeling

Voldoende goede offertes gekregen, resultaat bereikt. Contact met medewerker echter dramatisch. Zij wilde een vraag stellen, maar accepteert niet dat het even niet uitkomt. Belt niet terug ook niet op verzoek van mij.

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Hele snelle reacties en duidelijke offertes

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 03-07-2019 door een klant in Apeldoorn

Afspraken maken via een mediator

Mijn (ex) vrouw en ik hebben relatietherapie gehad; willen nu gaan scheiden. Aandachtspunten zijn de verdeling van huis en hypotheek, omgangsregeling voor onze zoon van 16, en vaststellen van de alimentatie. We wonen sinds 1 januari al gescheiden; zij in een kamer, ik met onze zoon in ons huis. We willen afspraken maken via een mediator en een gezamenlijke advocaat.

Aangevraagd op 07-02-2019 door een klant in Apeldoorn

Ouderschapsplan offerte

Scheiding met een kindje van 1 jaar. We willen een ouderschapsplan opstellen.

Aangevraagd op 11-09-2018 door een klant in Apeldoorn

Echtscheidingsconflict

Al 18 jaar gescheiden van tafel en bed. Convenant toen op gemaakt. Geen minder jarige kinderen meer. Financieel onafhankelijk van elkaar. pensioen ieder zijn eigen dus geen aanspraak op die van de ander en de woning blijft op beide naam staan. De man woont er. Bedoeling is dat het nu officieel wordt de scheiding. Verder geen verdeling meer.

Aangevraagd op 09-08-2018 door een klant in Apeldoorn

Echtscheiding mediation

We willen scheiden. Mijn vrouw heeft/had romans. We zijn getrouwd 10 jaar geleden. We hebben een koop huis die we hebben 5 jaar geleden gekocht, en we hebben een dochter.

Aangevraagd op 23-07-2018 door een klant in Apeldoorn

Advies omtrent kinderallementatie

Man, vrouw, twee kinderen van 13 en 10 jaar oud. Eigen woning, in de verkoop. Alle zaken al onderling besproken. Alleen nog wat advies nodig omtrent kinderallementatie.