error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Mediation in Amstelveen?

Zijn jullie van plan om uit elkaar te gaan? En komen jullie uit de omgeving Amstelveen? In dit geval zou een onvooringenomen partij van toegevoegde waarde zijn. Scheiden met behulp van een mediator zorgt ervoor dat het proces gemakkelijk verloopt. Tijdens een onenigheid bij een koppel, waarbij scheiden de enige goede uitweg lijkt, zal goede mediation het conflict voor je kunnen oplossen. Dit zijn een paar zaken waar op gefocust dient te worden bij het zoeken naar mediation.

Het ouderschapsplan opstellen, inboedel verdelen, visitatie afspraken, verdeling van de eventuele schuld, alimentatie voor de kinderen, de afwikkeling van de hypotheek, inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan en andere afspraken die betrekking op de kinderen hebben.

Wist je dat een mediator ook bij andere zaken kan helpen. Bijvoorbeeld; arbeidsconflicten, zakelijke onenigheid, geschillen met de buren en familieruzie.

Wat zijn de kosten van mediaton in Amstelveen?

Wat kost dit, is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Offerte.nl kan je ondersteunen bij het uitzoeken van een goede mediator. Mediators in Amstelveen vergelijken via deze site is eenvoudig. Dien je keuzes in op Offerte.nl en mediation bedrijven die in jouw regio actief zijn zullen contact met je opzoeken.

Een mediator voor echtscheiding Amstelveen

Er zijn enkele aandachtspunten. Het is niet zo dat een mediator een advocaat is. De focus ligt bij een advocaat op de beste deal krijgen voor de client. Een mediator gaat het om er samen uit komen. Mediation zal helpen met het in kaart brengen van de middenweg. Hierdoor kan het proces vlug worden afgewikkeld.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Contact met voldoende aanbieders gekregen waardoor een keuze kunnen maken welke het best bij ons past.

We werken nog niet zo lang met Offerte.nl, maar de ervaring tot nu toe is heel positief. Goede service, geen verborgen kosten en nu al nieuwe klanten!

Goede ervaring. Ik kreeg al snel meerdere relevante offertes

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Hele snelle reacties en duidelijke offertes

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 21-09-2018 door een klant in Amstelveen

Echtscheiding mediation nodig

Gaat om een aankomende echtscheiding. Ik ben nederlands. Mijn vrouw is spaans. Complexiteiten: ben partner bij adviesorgaisatie, spaans nederlandse kinderen. Koophuis amstelveen

Aangevraagd op 17-09-2018 door een klant in Amstelveen

Echtscheiding mediaton

Echtscheiding mediator nodig, partijen staan achter mediation.

Aangevraagd op 17-08-2018 door een klant in Amstelveen

Echtscheiding mediation

Echtscheiding mediation, alle partijen staan achter mediation.

Aangevraagd op 15-08-2018 door een klant in Amstelveen

Mediator bij scheiden nodig

Mijn vriendin wil scheiden maar ik niet. Ik wil dit samen uitpraten

Aangevraagd op 11-07-2018 door een klant in Amstelveen

Scheiden met koophuis

Wij willen scheiden, hebben een koophuis en nog twee volwassen jongens in huis en nog een jongen van 17 jaar Wij weten niet hoe we dit moeten gaan aanpakken