error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar mediation in Alphen aan den Rijn?

Ben je een scheiding aan het plannen? Hierbij kan een onafhankelijke partner uitkomst bieden. Scheiden onder toezicht van een mediator waarborgt dat de scheiding gerieflijk verloopt. Tijdens een ruzie bij een koppel, waarbij uit elkaar gaan de enige goede uitweg is, kan een goede mediator het geschil voor je kunnen oplossen. Dit zijn een paar punten waar je op moet letten bij het zoeken naar mediation.

  • De boedel verdelen
  • Het spullen met emotionele waarde verdelen
  • Opstellen van het ouderschapsplan
  • Andere kind gerelateerde afspraken
  • Omgangsregeling
  • Afwikkeling van de hypotheek
  • Kinderalimentatie
  • De rest-schuld verdelen

Vergeet niet dat mediation tevens voor andere zaken in is te zetten. Om een paar voorbeelden te geven: arbeidsconflicten, problemen op de zaak, geschillen met de buren of erfeniskwesties.

Mediation als hulp bij scheiden in Alphen aan den Rijn

Dit zijn enkele punten van aandacht. Het beroep advocaat is niet hetzelfde als mediator. De aandacht is bij advocaten gevestigd op de beste deal halen voor de client. Er samen uitkomen is de focus van mediation. Mediation zal helpen met het in kaart brengen van de middenweg. Als dat is afgerond kunnen beide partijen.

Hoeveel kost mediation in Alphen aan den Rijn?

Een vraag waar wij je mee kunnen helpen is; wat kost mediation? Offerte ondersteunt je bij het kiezen van ervaren mediation. Een mediator uit Alphen aan den Rijn zoeken via onze website gaat vlot. Vul je voorkeuren in via onze site en mediators die in jouw regio actief zijn gaan contact opnemen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Binnen enkele uren al meerdere telefonische reacties. Zeer positief!

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Arbeidsconflict met mijn werkgever. Ik had een mediator nodig. Gelukkig werd ik meteen gebeld door verschillende mediators.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Echtscheiding met hypotheek

Ik ben bezig mijn ex te ontslaan van de hypotheek. Hier is een convenant voor nodig omdat we een dochter hebben. We zijn niet getrouwd en gaan gewoon goed met elkaar om en willen alles netjes regelen

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

alimentatie vaststellen

Ik ben inmiddels 11 jaar geleden gescheiden en hertrouwd. Het conflict betreft de hoogte van alimentatie voor het jongste kind die binnenkort 18 jaar wordt. Ik krijg dan geen kinderalimentatie en kinderbijslag meer terwijl mijn kosten gelijk blijven. Ik wil graag weten of het redelijk is dat ik een klein stukje van de kinderalimentatie aan mijn dochter vraag voor kost en inwoning.

Aangevraagd op 20-09-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Juridisch advies

Scheiding is al achter de rug, voor de evaluatie hebben we juridisch advies nodig. Er zijn 2 onderwerpen die we graag van elkaar gescheiden houden: 1. Pensioenverevening: We hebben elkaar beloofd hier nog verder over te spreken, e.e.a staat al beschreven in het samenlevingscontract en convenant maar hierover bestaat een meningsverschil. 2. Periodieke evaluatie: ouderschapsplan en herberekening kinderalimentatie. Hierbij graag vastleggen welke kosten er betaald dienen te worden van kinderalimentatie, is nu te vaag. Is het mogelijk de prijs voor de verschillende gesprekken te specificeren in de offerte?

Aangevraagd op 27-08-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Opstellen ouderschapsplan

Hulp bij opstellen ouderschapsplan en afwikkelen relatie.

Aangevraagd op 13-08-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Familie mediation

Mijn zoon en schoondochter wonen met 3 kinderen. Daar zijn geen familie mediators gevestigd. Ik ken van beide kanten de situatie heel goed. Ik zie ook dat er geen echte familie mediation plaatsvindt, mijn zoon praat nu over scheiding, terwijl we al 2 jaar aan het tobben zijn zonder resultaat. Ik wil graag een gesprek met een familie mediator. Ik kan dan de situatie uitleggen en we kunnen samen de mogelijkheden verkennen. Uiteraar wil ik dat eerste gesprek ook betalen.

Aangevraagd op 01-08-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Echtscheiding mediation

wij zoeken mediation bij een echtscheiding en tegelijkertijd ook een financieel adviseur om te kijken wat er mogelijk is

Aangevraagd op 25-06-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Mediation met ouderschapsplan

Onregelmatig werk van beide partijen en 2 kinderen van 4 en 7 jaar.