In het kort

Wil jij weten wat de beste zonnepanelen zijn in jouw situatie? Offerte.nl helpt je daarbij. Vergelijk meerdere leveranciers op basis van prijs en kwaliteit. Klik op vergelijken en vul het formulier in. Ontvang direct 4 gratis en vrijblijvende offertes voor zonnepanelen.

Lees verder om erachter te komen wat de beste zonnepanelen 2021 zijn. Zo weet je direct welk merk zonnepaneel het beste is. Zonnepanelen zorgen voor kostenbesparing. Gemiddeld gaan zonnepanelen 25 jaar mee en zijn zij binnen 7 jaar terugverdient. In de tussentijd kan je rekenen op gratis energie. Je bent duurzaam bezig en houdt er nog wat geld aan over.

Beste zonnepanelen 2021

Je vraagt je af: wat zijn de beste zonnepanelen op de markt? Dat wil je natuurlijk snel en overzichtelijk kunnen zien. Daarom hebben wij voor jou een lijst van de top 10 zonnepanelen gemaakt. Dit zijn:

1. Sunpower
Sunpower staat erom bekend continue door te ontwikkelen. Ieder jaar komen ze met panelen die weer net een stukje beter zijn dan het jaar ervoor. Daarnaast zien de zonnepanelen van Sunpower er ook nog eens zeer fraai uit.

2. Trina Solar
 

3. Panasonic
De zonnepanelen van Panasonic staan erom bekend dat ze een hoge opbrengst hebben. Vandaar dat dit merk een uitstekende keuze is.

4. LG
 

5. REC
 

6. POWERplus Python
 

7. Solarwatt
Solarwatt is gespecialiseerd in glas-glas panelen. Het is een Duits bedrijf dat zich richt op de zakelijke als particuliere markt.

8. QCells
QCells levert ook Duitse zonnepanelen. De ervaringen van mensen met dit merk zijn overwegend positief.

9. ZNshine
 

10. Sharp
Sharp zonnpanelen staan bekend om de uitstekende effectiviteit. Met een vermogen van 330 Wattpiek kan dit merk makkelijk voldoen aan je energiebehoefte.

Klanten van Offerte.nl besparen veel geld door leveranciers te vergelijken. Naast geld scheelt het ook veel tijd. Je weet direct welk merk zonnepanelen het beste is. Zonnepanelen hebben vaak ook 2 soorten garanties. Dit zijn de levensduur en vermogens garantie. Meestal heeft een levensduur garantie een termijn van 10 tot 12 jaar. Een vermogens garantie daarentegen is vaak 25 jaar.

beste zonnepanelen merken

Kwaliteit van de beste merk zonnepanelen

Waar je op moet letten om goede zonnepanelen te herkennen zijn de keurmerken. Zonnepanelen van goede kwaliteit beschikken over keurmerken zoals de ‘Tüv-ID-certificaat’. Offerte.nl werkt alleen met leveranciers die over keurmerken beschikken. Dit is omdat zij kwaliteit leveren en over expertise beschikken.

Wist je dat 73% van onze klanten meteen begint met leveranciers vergelijken? Zo ben je zeker dat je zonnepanelen koopt die van het beste merk zijn, het langst meegaan en ook garanties hebben.

Welke zonnepanelen zijn de beste?

Je wilt weten wat de beste zonnepanelen zijn. Om hierachter te komen kijk je naar de top 10 zonnepanelen van 2021. Zo heb je keuze uit de beste 10 merken en weet je direct of je de juiste partij kiest. Vergeet niet te checken of over het merk over het ‘Tüv-ID-certificaat’ beschikt. Dan weet je zeker dat de panelen van goede kwaliteit zijn en een vermogensgarantie hebben.

Welk merk zonnepaneel moet ik kiezen?

De beste zonnepanelen kan je herkennen aan hun kwaliteit en vermogen. Goede zonnepanelen verdienen zich sneller terug. Het vermogen van het zonnepaneel is voor de terugverdientijd het belangrijkst.

Om het vermogen van zonnepanelen te berekenen kijk je naar het aantal wattpiek (WP). De hoeveelheid WP verschilt voor de verschillende maten van zonnepanelen. Zonnepanelen met een standaard afmeting (165x100cm) leveren gemiddeld 245 tot 285 WP op. Daarentegen leveren grote zonnepanelen (195x100cm) gemiddeld 300 WP op.

Als je zonnepanelen wilt kopen, kijk je eerst naar de kwaliteit van het merk en vervolgens naar het vermogen van het zonnepaneel.

Het rendement hangt ook van het aantal WP af. Hoe hoger de WP, des te hoger de besparing. Zonnepanelen met een hoog rendement wekken gemiddeld 340 WP op. Dat is gemiddeld 18 tot 22% rendement per jaar. Wij raden je aan om met de installateur te bespreken hoe je het maximale rendement kan behalen.

Weet wel dat goedkoop duurkoop is. Zonnepanelen zijn een investering. Bij goedkope zonnepanelen is de kwaliteit en de opbrengst minder.

beste zonnepanelen

Wist je dit?

Je weet nu wat de beste zonnepanelen 2021 zijn. Hierdoor kun je inschatten welk merk zonnepanelen het beste bij je past. Maar er zijn ook nog fiscale voordelen! Zo verdienen goede zonnepanelen zich sneller terug. Als je je als ondernemer aanmeldt krijg je ook nog je btw terug. Gemiddeld besparen klanten hier €1.000,- mee. Ook kan je kan in aanmerking komen voor subsidie. Dat hangt wel van jouw gemeente af. Er zijn ook andere overheidsregelingen. Vul ons formulier in en ontdek wat Offerte.nl jou te bieden heeft.

Hoe gaat het in zijn werk?

De stappen om zonnepanelen te laten installeren zijn als volgt:
 

  1. Installateur kiezen
  2. Afspraak maken wanneer het jou uitkomt
  3. De installateur komt langs om de zonnepanelen te plaatsen
  4. Geniet van je gratis zonne-energie!

Vergeet niet te checken of alles goed werkt. Je hebt namelijk garantie!

Ontdek wat Offerte.nl je te bieden heeft

Offerte.nl werkt alleen met zonnepanelen bedrijven die erkend zijn, deskundig zijn en goede kwaliteit bieden. Zo weet je dat jouw investering zich zeker terugverdient! Je vult het formulier in en ontvangt direct de beste 4 offertes o.b.v. prijs en kwaliteit. Je weet direct welke 4 bedrijven het beste bij je passen. Daar kies jij 1 uit. Wij helpen je om tijd te besparen. Wacht niet langer en ontdek vandaag wat Offerte.nl jou te bieden heeft!