In het kort

Er zijn veel verschillende merken van warmtepompen verkrijgbaar op de markt. Wil je weten wat het beste merk is voor jou? Vul het formulier in en vergelijk verschillende merken en leveranciers voor jouw situatie.

Er zijn een hoop warmtepomp merken op de markt, maar wel merk warmtepomp is “het beste?” Kunnen wij wel spreken van “het beste merk” of zijn er meerder merken aan te raden? Welke warmtepomp merken worden er (veel) geleverd in Nederland en welke merken kan je het best vergelijken? Wij hebben het een en ander uitgezocht.

Wanneer je een warmtepomp installatie plaatst of laat plaatsen is het natuurlijk belangrijk dat het goed werkt. Het ene model is het andere model niet en het ene merk biedt misschien functies die de ander niet heeft. Daarom is het van belang bij een warmtepompinstallatie om te kijken naar de eigenschappen van de woning. Dit is net zo belangrijk als de warmtepomp zelf.

Gratis warmtepomp advies?

 

Vul uw wensen in en ontvang tot 4 vrijblijvende offertes!

 


Offertes vergelijken >

 

Beste warmtepomp merken kiezen

Om het minste risico te lopen zijn bekende warmtepomp merken de beste optie. Een goede warmtepomp moet namelijk aan een aantal eisen voldoen voor installatie, het liefst zo min mogelijk geluid produceren en efficiënt werken. Uiteraard speelt het prijskaartje een rol, een warmtepomp moet een goede prijs/kwaliteitverhouding hebben.

Dat wil niet zeggen dat onbekende - of minder bekende - merken slechter zijn, integendeel. Het is echter wel verstandig om onderzoek te doen naar de warmtepomp in kwestie. Kijk op het internet naar ervaringen van anderen om te bepalen of dit (voor jou nog) onbekende merk iets voor jou is.

Warmtepomp merken vergelijken

Daarom is het verstandig de warmtepomp merken te vergelijken en kijken welk merk het beste bij jou past. Zoals eerder vermeld, het ene merk is het andere merk niet, dus doe goed onderzoek en kijk hoe ze van elkaar verschillen.

Een voorbeeld: Techneco Elga warmtepompen verwarmen in combinatie met je huidige cv-ketel, terwijl Dalkin warmtepompen een ingebouwde cv-ketel hebben. Controleer daarom altijd of de warmtepomp waar je naar oriënteert voor jou de beste oplossing is.

Uiteraard hoef je dit niet zelf uit te zoeken als je bij ons een aanvraag doet. Vul het formulier in om advies en tot 3 offertes te verkrijgen voor de beste warmtepomp in jouw situatie. Dit is volledig kosteloos en vrijblijvend.

Maak de juiste keuze

Uiteindelijk is het niet belangrijk welk merk merk warmtepomp je kiest, maar dat de keuze van de warmtepomp het beste bij jou - en jouw woning - past. Of er dus “een beste warmtepomp merk” of “het beste merk” is, verschilt per persoon en situatie.

Laat je daarom goed adviseren over een warmtepompinstallatie door gratis en vrijblijvend offertes op te vragen van gecertificeerde professionals.

Voorbeelden van warmtepomp merken; 

Alpha Innotec: alpha-innotec.nl 
Artel: artelwarmtepomp.nl
AT-Tec: technea.nl
Carrier: carrier.nl
Ciat: ciat.nl
Clausius: clausius-warmtepompen.nl 
Climaveneta: via compacservices.nl 
CTA: kagebe.nl 
CTC: ctcbenelux.com
Daikin: daikin.nl
Danfoss: warmtepompen.danfoss.nl 
Ecoforest: ecoforest.nl 
Enerflow: tearasolara.nl 
Enerso: enerso.nl 
ES: es-systems.nl 
Fujitsu: fujitsuclimate.nl 
Heliotherm: heliotherm.nu 
Hitachi: hdkl.nl 
Hautec: hautec.net 
Horos: horos.nl 
IDM: greensources.eu 
Inventum: inventum.nl 
Itho: itho.nl 
Jifon: jifon.nl 
LG Warmtepompen centercon.nl 
Mitsubischi: mitsubishi-airco.nl 
Nefit: nefit.nl 
NIBE: nibenl.eu 
Nrgteq: nrgteq.nl 
Ochsner: dutchheatpump.nl 
Pico Energy: anders-verwarmen.nl 
Panasonic: aircon.panasonic.eu/NL_nl 
Redenko: redenko.nl (niet meer leverbaar) 
Remeha: remeha.nl 
Remko: remko.nl 
SPRSUN: sprsun.nl 
Stiebel Eltron: stiebel-eltron.nl 
Techneco: techneco.nl 
Technibel: technibel.nl 
TDenergie tdenergie.nl 
Vaillant: vaillant.nl 
Viessmann: viessmann.nl 
Waterkotte: oshbv.nl 
Western: western.nl 
WEISHAUPT / Monarch: monarch.nl 
WOLF: nl.wolf.eu